Eric de Cock
Fotograaf / Photographer

Geef eens een fotograaf kado !

Wilt u eens een origineel kado geven ? Of iets voor uzelf ?
Geef dan eens een fotograaf kado !

Eric de Cock is gespecialiseerd in het maken van portretten op lokatie onder allerlei omstandigheden. Zijn veelzijdigheid en creativiteit zorgen ervoor dat er altijd bijzondere resultaten worden bereikt. Zie de voorbeelden in de Portraits sectie.

Een portret sessie is leuk om te geven en om te krijgen ! Fotograaf Eric de Cock is in te huren voor zowel particulieren als bedrijven en luistert naar uw wensen. Vraag vrijblijvend naar de mogelijk-heden !

Stuur een e-mail met daarin uw gegevens en Eric de Cock neemt zo snel mogelijk contact met u op. Het e-mail adres is studio@ericdecock.nl.

 

 

 

Een foto op canvas ?

Altijd al eens een mooi landschap voor boven de bank gewild ? Of ergens anders in huis ? Of op uw kantoor ?

Kijk dan eens op de Landscapes sectie ! Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden dat voor een juiste keuze maatwerk nodig is. Fotograaf Eric de Cock helpt u graag bij deze keuze.

Formaten van klein tot zeer groot. Met of zonder passe-partout. Of wilt u liever een echte foto dan een druk op canvas ?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijk-heden. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar Eric de Cock op studio@ericdecock.nl.


 

Ontwerp Schmucki Design Ontwerp: Schmucki Design (V13 - March 2013)